Битката на Брус Уилис с дегенеративното му заболяване продължава. Талула, неговата

...
Битката на Брус Уилис с дегенеративното му заболяване продължава. Талула, неговата
Коментари Харесай

Битката продължава: Разтърсващи разкрития за Брус Уилис

Битката на Брус Уилис с дегенеративното му заболяване продължава. Талула, неговата щерка, разкри нови разтърсващи детайлности за положението на фамозния й татко.

29-годишната Талула написа есе за Vogue. В него споделя, че от дълго време е знаела, че нещо не е наред с татко ѝ. Предполагала обаче, че той просто е  " изгубил интерес към нея "  след раждането на децата му от втората му брачна половинка.
-->
След по-рецизни проучвания звездата от " Умирай мъчно " беше диагностициран с фронтотемпорална деменция.

Талула си спомня, че е ставала очевидец на непрекъснатото утежняване на психическото положение на татко си. Тя признава, че първоначално със фамилията ѝ са си мислели, че артистът не реагира, заради  " холивудската загуба на слуха ".

Въпреки това, когато положението на Брус се задълбочило, тя признава, че е почнала да го " приема персонално ". 

" По-късно тази неприветливост се разрасна и от време на време я одобрявах персонално. Той имаше две деца от мащехата ми, Ема Хеминг Уилис, и си мислех, че е изгубил интерес към мен. “

" Макар че това беше доста надалеч от истината, юношеският ми мозък се измъчваше с неверни математически калкулации - не съм задоволително красива за майка си, не съм задоволително забавна за татко си “, написа още Талула, предава ladyzone.

Диагнозата на артиста беше разкрита обществено при започване на 2022 година, като фамилията му - в това число някогашната му брачна половинка Деми Мур, децата им и актуалната му брачна половинка Ема, направиха изказване от името на артиста и споделиха детайлности за положението му.

В обява в Инстаграм най-близките дами на Уилис споделиха, че холивудската икона  " изпитва известни здравословни проблеми и неотдавна е диагностициран с афазия, която оказва въздействие върху когнитивните му качества ".

В резултат на това артистът се отдръпва от Холивуд.

" Това е в действителност сложен миг за нашето семейство и ние сме доста признателни за вашата непрестанна обич, състрадание и поддръжка ".

Въпреки това, въпреки новината за положението на Брус да не е била споделяна обществено до март 2022 година, Талула споделя, че той  " безшумно се е борил "  със себе си.

По това време тя самата е имала проблеми с анорексията. Заради това е избягвала и отричала нпроблемите на татко си.

През лятото на 2021 година обаче Талула се „ събудила “ за същинското положение на Брус, до момента в който е участвала на женитба - признава, че се е разплакала по време на речта на бащата на булката, тъй като е осъзнала, че евентуално в никакъв случай няма да успее да показа същия миг със личния си татко.

„ Изведнъж осъзнах, че в никакъв случай няма да имам подобен миг - татко ми да приказва за мен в зрелост на сватбата ми - сподели тя. Беше опустошително. Напуснах масата на вечеря, излязох на открито и се разплаках в храстите. “

Сега Талула споделя, че се е съсредоточила върху това да се любува на колкото се може повече моменти с татко си, като разкрива, че  " прави тонове фотоси "  всеки път, когато посещава дома му и записва  " всякo неговo гласовo известие на корав диск ".

По-малко от година след първата си диагноза за афазия Брус получава още един пагубен удар – околните му оповестяват, че към този момент разполагат с по-точна диагноза за положението му.

" От предходната година заболяването на Брус е напреднала и в този момент имаме по-точна диагноза - фронтотемпорална деменция ". Фронтотемпоралната деменция е необикновен тип заболяване, което предизвиква утежняване на държанието, личността и езика.

В есето си Талула споделя още, че деменцията на татко ѝ " за благополучие, не се е отразила на подвижността му ", разкривайки, че артистът от " Умирай мъчно " " към момента знае коя е тя ", отбелязвайки, че той " светва, когато тя влезе в стаята ".

Въпреки това тя с болежка осъзнава, че положението му ще продължи да се утежнява, като изяснява, че заболяването  " може да се трансформира толкоз бързо и непредсказуемо ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР